Teljes körű autószerviz

Komplex szolgáltatásokat nyújtunk.
A Sziget Autóház független személygépkocsi szervize a legjobb szolgáltatásokat kínálja az Ön gépjárművének.
Szakértő tanácsadóink és magasan kvalifikált szerviz munkatársaink gondoskodnak gépjárműve optimális karbantartásáról és javításáról.

  • Általános gépjármű szerviz
  • Motor diagnosztika
  • Fék és futómű szerelés
  • Időszakos szervizek
  • Karosszéria javítás
Autó szerviz Opel SsangYong Márkafüggetlen Szerelő

Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 08:00-17:00 között

Általános átvizsgálás

Az olajcserétől a motorcseréig, mindenben tudunk segíteni Önnek. Mindenre van megoldásunk, bármilyen autótípusról is legyen szó.

Autóvillamosság

Autóvillamossági javítások, riasztó beszerelés, központi zár, elektromos ablak javítása, autórádió kikódolása, beszerelése

Motor és váltójavítás

Megbízható tapasztalt szerelőinkkel motor felújítást és sebesség váltó felújítást is vállalunk.

Olajcsere, szűrők cseréje

Olaj és olajszűrő csere. Levegőszűrő, pollenszűrő, üzemanyag szűrő csere

Hibakódolvasás

Vezérlőegység azonosítás. Hibakódok olvasása. Hibakódok törlése.

Klímatisztítás

A gázzal működő spray-k használata, egyszerű. Az autón be kell kapcsolni a klímát teljes intenzitással, majd belső levegő keringetésre váltani. A spray-t be kell tenni az utastérbe és speciális kiképzésű fejét be kell pattintani, amitől az folyamatosan kiengedi a gázt. Gyorsan rázárjuk az ajtót, majd várunk tíz percet, ami idő alatt a fertőtlenítő gáz átjárja az autót és annak szellőzőjáratait. Tíz perc után, nyitott ajtókkal hosszan átszellőztetjük az utasteret és el is készültünk. Természetesen a pollenszűrő csere sem maradhat el.

Klíma tisztítás

Műszereinket az autók fejlődésével együtt fejlesztjük, és ehhez mérten képezzük szakértő munkatársainkat.

Műszaki hibás járművek esetében magasan kvalifikált kollégáink a gyári adatbázisok és a típusfüggő diagnosztikai rendszerek felhasználásával állapítják meg gépkocsijának meghibásodási tényezőit.
A probléma feltárását követően hibalistával és árajánlatban tájékoztatják Önt a várható költségekről és a munkafolyamatok időtartamáról.

Szigetszentmiklós II. Rákóczi Ferenc utca 57. szám alatt várjuk kedves ügyfeleinket sérült, hibás, vagy általános éves szervizelésre váró gépkocsijaikkal.